Logo
Home Galerij Atelier Biografie Nieuws Contact
biografie  

Portretten in opdracht

Mijn olieverfportretten zijn uniek door het heldere en frisse kleurgebruik en de soms verrassende uitsnedes. Ik schilder op elk formaat en houd rekening met uw persoonlijke wensen.
Loop binnen in mijn atelier of maak een afspraak en laat u door mij voorlichten over de gang van zaken. In een gesprek wil ik het model leren kennen en gebruik ik foto’s die uzelf maakt of door een fotograaf laat maken. Voor goede portret fotografie kunt u terecht bij Marielle van Delf  www.mariellevandelft.nl.

Vrij werk

Het liefst schilder ik aan mijn vrije werk : veel portretten maar ook composities met delen van het lichaam door bijzondere uitsnedes.  Het werk, soms groot (1x1m), soms klein (20x20cm) is altijd optimistisch en “schoon”. Tussendoor ontstaan soms ook spontaan abstracte doeken die geliefd zijn door het eigenwijze en heldere kleurgebruik. Ook die kan ik in opdracht maken in de symfonie van kleuren die u wenst.
Naast exposities in Leiden, Amsterdam en Groningen bij o.a. galerie MOOI MAN (www.mooi-man.nl) die altijd werk van mij in stock heeft zijn mijn doeken in mijn eigen galerie aan de Hooglandse Kerkgracht te zien.

Schilderles

De cursussen die ik het hele jaar door aan een aantal groepen  gaf zijn verleden tijd.Ik geef nog wel les op aanvraag, individueel of in een groep van maximaal 4 personen. Tijd, frequentie en prijs in overleg.